Reacties

Wie een beetje op internet zoekt treft talloze reacties aan op de roman Overwonnen Verlangen van Marcel Beijer. Daar tref je niet de reacties aan die mensen in een bericht in de mailbox achterlaten, of Marcel direct mailen. Het is altijd aardig om een aantal daarvan te delen

Reacties op Overwonnen Verlangen

Boek gelezen en ook het werkboek gebruikt. Fantastisch! Ik heb alles gedaan en geluisterd. Alle chakra oefeningen geluisterd en het werkt echt! Een aanrader om te doen. Ik voel me weer veel beter in mijn vel en gelukkiger. Zo snel werkt het! Nu ook nog een keer de Hypnose sessie ervaren.
Carla

Dit boek is meer inspirerend dan de Celestijnse Belofte. En van een Nederlandse schrijver!
Marije van Haar

Een prachtig hartverwarmend’ troostend en herkenbaar boek. Vanaf het 2e hoofdstuk werd ik erin gezogen. In 2 dagen uitgelezen en daarna het werkboek gekocht. Fijn dat er zulke boeken zijn! 
Mirjam Bosch

Ik werd door een vriendin getipt over dit boek. Daar ben ik dankbaar voor. Ontroerend, inspirerend en hartverwarmend. Dankuwel.
Henny

Ik ben er stil van… Het is een indrukwekkend, heftig maar ook rustgevend boek dat veel stof tot nadenken geeft!
Tilly Scholtze

Wat een adembenemend mooi intens boek is dat. Bedankt voor het delen van dit prachtige verhaal van liefde, loslaten en vasthouden. Een boek om nog lang over na te denken…….
Patricia van Drongelen

Overwonnen Verlangen is een prachtig boek. Het daagt je uit je vooroordelen, je aannames en je overtuigingen onder de loep te nemen.
Ria Kuiper