Reacties

Wie een beetje op internet zoekt treft talloze reacties aan op de boeken van Marcel Beijer. Daar tref je niet de reacties aan die mensen in een bericht in de mailbox achterlaten, of Marcel direct mailen. Het is altijd aardig om een aantal daarvan te delen

Reacties op Gouden Bergen

Om de twee verhaallijnen zo met elkaar te verweven dat het logisch in elkaar overloopt moet je slapeloze nachten hebben bezorgd. Dat het ook nog eens leidde tot een spannend boek is echt knap. Een waardige opvolger van Overwonnen Verlangen.
Jannie

Ik wil u graag persoonlijk benaderen omdat ik dit boek aan mijn vader kado heb gedaan. Hij heeft maandenlang in Nevada gewerkt en is van de woestijn gaan houden. Hij vertelde me dat hij tot twee keer toe Rhyolite heeft bezocht en ook het graf heeft gezien. Hij heeft het boek drie keer achter elkaar gelezen, zo mooi vond hij het. Begin dit jaar overleed mijn vader en ben ik het boek gaan lezen. Ik ben nog nooit in Nevada geweest, maar kan me er nu alles bij voorstellen. Ik ga naar Rhyolite toe zodra corona dat weer toelaat. Ik ben heel benieuwd naar die bijzondere spookstad.
Victor Wiegers

Ik heb het boek gewonnen bij een prijsvraag van Go America. Ik deed mee omdat ik de foto op de cover herkende. Ik ben drie jaar geleden in Rhyolite geweest. Wat een geluk dat ik heb gewonnen. Ik heb me op diezelfde plek ook afgevraagd hoe Rhyolite er vroeger uit moet hebben gezien. Je hebt het levensecht gemaakt. Dankjewel.
Jannie Hamming

Reacties op Overwonnen Verlangen

Boek gelezen en ook het werkboek gebruikt. Fantastisch! Ik heb alles gedaan en geluisterd. Alle chakra oefeningen geluisterd en het werkt echt! Een aanrader om te doen. Ik voel me weer veel beter in mijn vel en gelukkiger. Zo snel werkt het! Nu ook nog een keer de Hypnose sessie ervaren.
Carla

Dit boek zet de Celestijnse Belofte in de schaduw. En van een Nederlandse schrijver!
Marije van Haar

Een prachtig hartverwarmend’ troostend en herkenbaar boek. Vanaf het 2e hoofdstuk werd ik erin gezogen. In 2 dagen uitgelezen en daarna het werkboek gekocht. Fijn dat er zulke boeken zijn! 
Mirjam Bosch

Ik werd door een vriendin getipt over dit boek. Daar ben ik dankbaar voor. Ontroerend, inspirerend en hartverwarmend. Dankuwel.
Henny

Ik ben er stil van… Het is een indrukwekkend, heftig maar ook rustgevend boek dat veel stof tot nadenken geeft!
Tilly Scholtze

Wat een adembenemend mooi intens boek is dat. Bedankt voor het delen van dit prachtige verhaal van liefde, loslaten en vasthouden. Een boek om nog lang over na te denken…….
Patricia van Drongelen

Overwonnen Verlangen is een prachtig boek. Het daagt je uit je vooroordelen, je aannames en je overtuigingen onder de loep te nemen.
Ria Kuiper

Reacties op Gouden Bergen

Ik las eerder Overwonnen Verlangen van deze onbekende schrijver en die verraste mij enorm (zie recensie bij dat boek) Ik was dan ook oprecht benieuwd naar deze opvolger. En wat kan ik zeggen? Dit boek is nóg beter, nóg spannender en fantastisch geschreven. Ik vraag me nogmaals af waarom Marcel Beijer niet bij een groter publiek bekend is. Een prachtig boek!
Joh. de Vlaming

Ben wederom enorm verrast door dit boek. Ben gaan lezen en kon niet meer stoppen . Wat me intrigeert is dat de personen in Amerika echt geleefd hebben . Het boek is spannend en de ontknoping toch nog onverwachts . Ik heb het boek bijna “ filmisch” ervaren. Het boek prikkelt tot nadenken . Echt een aanrader voor hen die van boeken met een extra dimensie houden.
Wicky

Toen ik het boek uit had was het moeilijk afscheid nemen van de personages waaraan ik gehecht geraakt was tijdens het lezen.
Gudrun

Schuiven naar boven