Reacties

Boek gelezen en ook het werkboek gebruikt. Fantastisch! Ik heb alles gedaan en geluisterd. Alle chakra oefeningen geluisterd en het werkt echt! Een aanrader om te doen. Ik voel me weer veel beter in mijn vel en gelukkiger. Zo snel werkt het! Nu ook nog een keer de Hypnose sessie ervaren.
Carla

Dit boek zet de Celestijnse Belofte in de schaduw. En van een Nederlandse schrijver!
Marije van Haar

Een prachtig hartverwarmend’ troostend en herkenbaar boek. Vanaf het 2e hoofdstuk werd ik erin gezogen. In 2 dagen uitgelezen en daarna het werkboek gekocht. Fijn dat er zulke boeken zijn! 
Mirjam Bosch

Ik werd door een vriendin getipt over dit boek. Daar ben ik dankbaar voor. Ontroerend, inspirerend en hartverwarmend. Dankuwel.
Henny

Ik ben er stil van… Het is een indrukwekkend, heftig maar ook rustgevend boek dat veel stof tot nadenken geeft!
Tilly Scholtze

Wat een adembenemend mooi intens boek is dat. Bedankt voor het delen van dit prachtige verhaal van liefde, loslaten en vasthouden. Een boek om nog lang over na te denken…….
Patricia van Drongelen

De kunst van Overwonnen Verlangen is dat de schrijver een manier gevonden heeft om het perspectief te veranderen van verdriet naar het licht. Dat heeft hij heel mooi gedaan. Ik hoop dat heel veel mensen diezelfde weg gaan.
Jitske Kingma

Overwonnen Verlangen is een prachtig boek. Het daagt je uit je vooroordelen, je aannames en je overtuigingen onder de loep te nemen.
Ria Kuiper

Scroll to top