Over…

Marcel Beijer
Marcel Beijer

Over de auteur Marcel Beijer

Marcel Beijer (1961, Hilversum) is journalist, tekstschrijver, columnist en hypnotiseur. Het boek Overwonnen verlangen was zijn debuutroman. De opvolger, Gouden Bergen, verscheen in 2020.
De combinatie van zijn verschillende werkzaamheden zorgen ervoor dat Overwonnen verlangen méér is dan een roman. Wie het boek vanuit een ander perspectief leest, kan het namelijk ook gebruiken als een zelfhulpboek. De ondertitel is dan ook veelzeggend: ‘lees je gelukkig’.
Dat geldt ook voor zijn tweede roman Gouden Bergen, dat geen dubbele functie heeft, maar gewoon een goed boek is met kenmerken van een psychologische thriller.
Beide boeken kan je hier bestellen.

Eerder werk

Eerder verscheen de novelle Eruit (1995, niet meer verkrijgbaar), Wijken op Weg (1997, niet meer verkrijgbaar) i.o.v. Gemeente Almere, Je Went Er Nooit Aan (2005, niet meer verkrijgbaar) samen met Robert Mienstra i.o.v. Politie Flevoland, Naboteren, verzamelde columns (2010) en het gratis e-book Zelfhypnose (2014).

Marcel Beijer geeft lezingen en workshops door het hele land. Ook geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie of stuur een e-mail!

Schuiven naar boven