Schrijver Marcel Beijer in de media

Verschillende keren verscheen schrijver Marcel Beijer in de media om te vertellen over zijn werk. Natuurlijk verschenen er verschillende boekrecensies, maar ook werd hij gevraagd voor interviews. Niet alles is bewaard, maar bij sommige media zijn de interviews nog terug te luisteren of te zien.

Te gast in programma ‘Dit is Flevoland’

Op 21 november 2017 was Marcel Beijer te gast bij het programma van Odeke de Jong en Jeroen van der Laan van Omroep Flevoland om over zijn boek Overwonnen Verlangen te vertellen. Daarin kondigt hij ook alvast zijn tweede roman aan.

Marcel Beijer te gast bij Omroep Flevoland
schrijver marcel beijer in de media - Daniël van der Zee

Overwonnen verlangen als lied van Daniël van der Zee

Zanger Daniël van der Zee schreef naar aanleiding van het boek Overwonnen Verlangen een prachtig lied dat hij live zong tijdens de presentatie van het boek op 21 maart 2017. Hier staat de studioversie
(Foto: Fred Rotgans)

Burgemeester Franc Weerwind van Almere ontvangt eerste exemplaar

De boekpresentatie van het boek Overwonnen verlangen was op 21 maart 2017. Burgemeester Franc Weerwind van Almere nam het eerste exemplaar van de roman in ontvangst en geeft in dit filmpje zijn visie op het boek.

Burgemeester Franc Weerwind van Almere

Jitske Kingma van uitgeverij Elikser praat over Overwonnen Verlangen

Waarom besloot uitgeverij Elikser het boek Overwonnen Verlangen uit te geven? Eigenaresse Jitske Kingma gaf tijdens de presentatie op 21 maart 2017 uitleg waarom ze besloot het boek in het fonds op te nemen.

Jitske Kingma van uitgeverij Elikser

Trailer VPromotions

Onderstaande boektrailer van Overwonnen verlangen is geproduceerd door VPromotions in Almere en geeft in een paar seconden weer waar Overwonnen verlangen over gaat.

De trailer van Overwonnen Verlangen gemaakt door VPromotions

Schrijver Marcel Beijer in de media met Gouden bergen

Het boek Gouden bergen verscheen in juni 2020 en kon op behoorlijke aandacht in de media rekenen. Boekenblogs, Amerika-sites en ook tientallen kranten schonken aandacht aan het tweede boek van Marcel Beijer. Bijna allemaal gaven ze het boek een waardering van 5 sterren. Ook de recensies op sites als bol.com en Hebban zijn lovend. Voor dit boek ging Marcel Beijer de samenwerking aan met ISJB uitgevers uit Papendrecht. <h3/p>

Schuiven naar boven