lezingen Marcel Beijer
Marcel Beijer is beschikbaar voor lezingen

Lezingen Marcel Beijer

Overwonnen verlangen en Gouden Bergen zijn namelijk niet zomaar romans. De ondertitel voor beide boeken is ‘lees je gelukkig’. Marcel Beijer wil met zijn boeken iets losmaken bij de lezer en geeft daarom graag lezingen.

Overwonnen verlangen

Zeker het boek Overwonnen Verlangen is meer dan een roman. Net zoals Jostein Gaarder in zijn boek ‘De wereld van Sofie’ de lezer ongemerkt meeneemt in de wereld van filosofie, tikt Marcel Beijer in zijn boek een heleboel velden van de spiritualiteit aan, zonder daarbij in zweverigheid te vervallen. Het boek behandelt veel verschillende thema’s.

Lezingen Marcel Beijer op basis van thema’s

Wie het boek Overwonnen Verlangen op een andere manier leest kan het ook gebruiken als een zelfhulpboek. Daarvoor heeft Marcel een werkboek geschreven dat daarbij helpt en waarmee geïnteresseerden de verschillende thema’s verder kunnen uitwerken.

Workshops

Schrijver Marcel Beijer heeft naar aanleiding van zijn boeken al diverse lezingen en workshops gegeven door het hele land. Verenigingen of werkgroepen die geïnteresseerd zijn in een lezing of workshop kunnen een e-mail sturen of contact opnemen.